Zëri juaj krijon ndryshim


Platforma për peticione dhe dialog politik

Shikoni një problem dhe dëshironi të bëni diçka për të? Ti nuk je vetëm! 12 miliona njerëz përfshihen në platformën tonë për të trajtuar në mënyrë aktive problemet sociale.

Çdo ditë njerëzit lulëzojnë me peticionet në internet. Ne mbështesim fushatën tuaj nga krijimi deri në dorëzim.

OpenPetition është politikisht neutral, jofitimprurës dhe i pavarur.
Ne i japim të gjithëve një zë - pavarësisht sa i madh apo i vogël është kauza juaj.

Çfarë dëshironi të ndryshoni sot?

Koleksionet aktuale — SHBA

Nuk ka peticione aktuale në këtë vend ( SHBA ).

Krijoni një peticion të ri.

Peticione në vende të tjera në gjuhën vendase (anglisht )

8 230 nënshkrimet
70 ditë mbetur
2 606 nënshkrimet
36 ditë mbetur
734 nënshkrimet
46 ditë mbetur
299 nënshkrimet
7 ditë mbetur
95 nënshkrimet
356 ditë mbetur

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani